ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ -ΙΑΤΡΟΥΣ -ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

21.10.24

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ -ΙΑΤΡΟΥΣ -ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ

 

         
                                                    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 

Σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., το Δ.Σ. επισημαίνει τα ακόλουθα: 

α) Από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα θα εφαρμόζεται χωρίς καμία εξαίρεση στην Α’ Κατηγορία Ανδρών και την Α’ Κατηγορία Γυναικών, πλην των προβλεπόμενων στις σχετικές προκηρύξεις (ανυπέρβλητοι τεχνικοί λόγοι). Σε περίπτωση που ο αναγκαίος τεχνικός εξοπλισμός δεν είναι διαθέσιμος, η ευθύνη βαραίνει το γηπεδούχο σωματείο και ο αγώνας δεν θα διεξάγεται, με υπαιτιότητα αυτού. 

β) Το μόνο αποδεικτικό έγγραφο για την απόδειξη της ιατρικής ιδιότητας των ιατρών αγώνων, είναι η ταυτότητα (σε φυσική μορφή) που εκδίδει ο ιατρικός σύλλογος. Δεν θα γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, είτε ψηφιακό, είτε σε μορφή φωτογραφίας. Επίσης θα πρέπει να είναι εν ισχύ τουλάχιστον ως την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα . Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτό και ο αγώνας δεν θα διεξάγεται 

γ) Οι βοηθοί προπονητή θα αναγράφονται στο αντίστοιχο σημείο του φύλλου αγώνα μόνο εφ’ όσον παραδίδουν στη γραμματεία την κάρτα μέλους του Σ.Ε.Π.Κ., όπως συμβαίνει και με τους α’ προπονητές. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναγράφονται στο πίσω μέρος του φύλλου αγώνα, υπό άλλη ιδιότητα. 

δ) Σε όλους τους αγώνες, όλων των ηλικιών, που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., οποιοδήποτε αίτημα αναβολής, αλλαγής ώρας, ημερομηνίας ή γηπέδου θα πρέπει να υποβάλλεται στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. το αργότερο τέσσερις (4) πλήρεις ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω αποκλειστικής προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία αλλαγή και το γηπεδούχο σωματείο είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ να μεριμνήσει για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με την ημερομηνία, την ώρα και το γήπεδο που έχουν ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: