ΔΙΕYΚΡΙΝIΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

8.10.24

ΔΙΕYΚΡΙΝIΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ


 

Προς τα σωματεία της Α κατηγορίας 


Σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει της προκήρυξης της Α Ανδρών, την οποία έχετε αποδεχθεί ανεπιφύλακτα με την αίτηση συμμετοχής σας και το άρθρο 7 

ΑΡΘΡΟ 7ο : ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

 

Το σωματείο που αναγράφεται πρώτο στο πρόγραμμα των αγώνων θεωρείται γηπεδούχο και έχει τις ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

Οφείλει να φροντίζει ώστε να υπάρχει στο τραπέζι της γραμματείας έγκαιρα και σε πλήρως λειτουργική κατάσταση όλος ο προβλεπόμενος εξοπλισμός για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Εφαρμόζεται το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, το λογισμικό του οποίου θα το προμηθευτούν όλα τα σωματεία από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, και ο φορητός ηλεκτρονικός Η/Υ θα πρέπει να πληροί τις

παρακάτω ελάχιστες προδιαγραφές: Επεξεργαστής: Dual Core i5 η παρόμοιος, Μνήμη: >=4GB RAM, Σκληρός Δίσκος: HDD με τουλάχιστον 128GΒ χωρητικότητα και κατ' ελάχιστον 10GB ελεύθερα, Λειτουργικό Σύστημα: Windows-10 (64 bit) η νεότερο με εγκατεστημένες τις τελευταίες ενημερώσεις, Δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, Ελάχιστη ανάλυση οθόνης: 1920*1080, διαγώνιος οθόνης: 15,6'' και ενσύρματο ποντίκι.

Σε περίπτωση ύπαρξης ανυπέρβλητων τεχνικών λόγων, για τους οποίους αποδεδειγμένα δε φέρει ευθύνη το γηπεδούχο σωματείο, υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν απόφασης του κομισάριου (ή, αν δεν υπάρχει, του πρώτου διαιτητή), να χρησιμοποιηθεί το «παραδοσιακό» φύλλο αγώνα.

 

Το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα δεν είναι προαιρετικό αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Για το λόγο αυτό η Ομοσπονδία με απόφαση της έχει χρηματοδοτήσει ή θα χρηματοδοτήσει την απόκτηση ενός φορητού υπολογιστή (laptop) για κάθε σωματείο που ανήκει στην Α τοπική κατηγορία Ανδρών & Γυναικών. 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την αρχικοποίηση του αγώνα στο φορητό υπολογιστή - laptop (μια ημέρα πριν) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα μηχανογράφησης της Ομοσπονδίας και τον κ Μιχαλαριά Σαράντη.

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: