ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Μην ξεχνάτε Δευτέρα 5 Αυγούστου ημερομηνία λήξης υποβολής συμμετοχών - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.8.24

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Μην ξεχνάτε Δευτέρα 5 Αυγούστου ημερομηνία λήξης υποβολής συμμετοχών

                                        

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από το άρθρο 16 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Διοργανώσεων της Ε.Ο.Κ.. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα σωματεία υποχρεούνται άμεσα στην καταβολή των οφειλών προγενέστερων αθλητικών περιόδων. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής.

 

Με τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα, τα σωματεία υποχρεούνται να αποστείλουν προς την Ένωση :

α) Αντίγραφο Πρακτικού Δ.Σ. με τα ονόματα των μελών του Διοικητικού τους Συμβουλίου καθώς και την ημερομηνία λήξης της θητείας τους και τον εκπρόσωπο του σωματείου στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α..

β) Παραχωρητήριο γηπέδων που θα χρησιμοποιούν από την αρμόδια Δημοτική Αρχή καθώς και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου. 

Εάν τα σωματεία δεν προσκομίσουν τα ως άνω έγγραφα, δε θα γίνει δεκτή η συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα και δε θα μπουν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (αναφέρεται σε κάθε προκήρυξη) . To ποσό κατατίθεται στον λογαριασμό της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. στην Alpha Bank με IBAN

GR 5101403900390002002013761, με αιτιολογία κατάθεσης την επωνυμία του σωματείου.

Δεν θα γίνεται δεκτή δήλωση συμμετοχής από σωματείο που δεν είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της Γ.Γ.Α..

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: